Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte igen!

Cancer,nu är du borta
Stanna där!

Men alla efterduster finns kvar.

Sjukdomen som du tog med dig när du kom.
Men inte tog med dig när du stack.

Ännu en operation.

För nu riskerar jag att bli blind.

Huvudvärken är snart uppe i de svindlande höjderna som får mig att skrika och gråta.

Som gör att jag inte kan prata längre..

Men trycker i mig värktablett efter värktablett för jag vill inte tillbaka.

Inga fler ambulanser.

Min älskade sambo kommer hem idag efter att ha varit borta i 2 månader.
Så jag har inte tid.

Men om samma plåga gör sig påmind i morgon så åker jag in.
Det är ett löfte jag ger mig själv.

Kanske....

KRam




Fri vers (Fri form) av unikajag
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-19 09:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Man hoppas ju på att textjaget blir friskt snarast möjligt.
2013-04-19

    ej medlem längre
berör mig
... jag hoppas allt blit bra
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

unikajag
unikajag