Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ständigt såras av dig


Insikt

Det finns snyggare killar/män än du som velat ha mig.
Jag behöver inte detta, att känna mig så fet och otillräcklig
Jag är ju smalare än normen!

Det finns bättre killar/män än du som vill ha mig!
Jag behöver inte göra mig själv illa mer genom att
alltid välja de som sårar mig på ett eller annat sätt.

Fakta:
Jag kan välja
Jag kan välja någon som inte är en hycklare...

...men jag kan inte välja mina känslor...




Fri vers av Magica VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-13 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP