Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förödelsens blod

 

.........................................................

graderar dygderna av djävulskapen

genom sömsmån av morgondagen

försöker förstå det fatala

     meningslösheten

förödelsens blod

.........................................................




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-12 20:15



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Tänker först på kriget (Ukraina) när jag läser denna.
Men sedan har vi ju också våra egna krig, de som ständigt pågår där långt inne i själen och våra hjärtan...

En dikt med starka ord som väcker känslor och tankar.

Bra!
2022-10-11

  Maria Sundelin VIP
Stark
Kramar
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP