Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårda ord

Hårda ord haglar ner.
De är inte många,
de är inte stora.
Men de träffar
HÅRT




Fri vers av Telrúnya
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-01-21 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Slag kan bryta ben, men ord blir stickor i själen...Utrota alla hårda ord i världen!
2006-01-21

  Hardcore_Murder
skitbra dikt.. att få ord kan säga så mycket! ^^
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Telrúnya

Senast publicerade
Sommardag
Hårda ord
Kärlek
* Se alla