Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motvind



I hjärtat skramlar flaskorna mot
varandras kroppar
som en alkoholist i motvind
och den meninglösa hettan
från ingen stanns till ingenting.

Sannigen simmar långsamt
i lögnens vatten.

Jag följer hundens fotspår
ner för trappan
mot bergväggen
upp på repstegen
mot molnen.

Molnen trasslar in
sig i mitt hår.

Jag ska återkomma en dag
då tomheten inte finns
och lidandet är utplånat.

Jag står på berget och skriker ut
det sista orden
till mitt öra.




Fri vers av Karl Marx
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-26 02:56



Bookmark and Share


    Barkbåten
det skrivna ordet är för alltid skrivet
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Karl Marx
Karl Marx