Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enkla

Det enkla livet
den enkla människan
svårt att bära
är vi slavar
under goda villkor

Det spänningslösa
det fantasilösa

Kanske vi är
den brinnande
amagan fyllda tanden
i prästens mun




Fri vers av Karl Marx
Läst 289 gånger
Publicerad 2013-01-23 14:39



Bookmark and Share


  petter rost
Kamrat och broder Marx, egentlige är det här en kommentar till din senare text, "dimma", som du inte vill ha kommenterad. Men vanvördig och troslös som jag är så gör jag det. Den är kanon! Alldeles bestämt så, sann som en Feuerbachtes!
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Karl Marx
Karl Marx