Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så mycket som jag älskar att drömma mig iväg. Så vill jag fortfarande befinna mig i denna hemska men kärleksfulla värld.


Drömmens bittra verklighet

En värld där mina tankar och idéer blir till verklighet. Där mina käresta omringar mig. Där jag kan utnyttja min frihet som jag tillika alla förtjänar.

Men vill jag verkligen befinna mig i en dröm? En verklighet där inga misstag existerar, en värld där varje dag dränker den förra i minnets pool? Vill jag leva ett sådant liv? Ett liv där varje dag är bättre dag än den förra, där man i livets sista dagar, inte kan blicka tillbaka på de dagar som gjorde livet till denna underbara resa.

Jag vill leva mitt liv i denna grymma verklighet. Jag vill känna smärta. Jag vill känna kärlek.

Det är som man säger, "Det kan inte finnas ljus utan mörker".




Fri vers (Fri form) av Zac Fransson
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-01-30 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zac Fransson
Zac Fransson