Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge upp

Kommer aldrig finna någon
sådan känsla igen
men jag har inget val
Jag krossas, går sönder
bit för bit, dag för dag

Jag trodde på allt, på oss
att vi hade en framtid en dag
När hindren successivt avtagit
faller bitarna på plats

Fasaden har rämnat

Du var aldrig den
du först utgav dig för
Du kommer aldrig
förändra dig

Även om du lovar
tror jag dig inte mer
lögnerna är för ofta

Jag har raserats bit för bit
och försöker få ihop
de delar som är kvar av mig

Letar efter något att greppa
för att inte falla igen






Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-31 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP