Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag..

Om jag räcker ut min hand,
tar du den då?

Om jag lovar att hålla dig hårt,
håller du mig lika hårt?

Om jag älskar dig oändligt
Lovar du att älska mig då?





Fri vers av Coldasice VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-01 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP