Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jadu, vad är detta? Jag vet inte ens själv. Det är ord som bara flög ur mig


vem är hon

Vem är hon?
Tjejen som tror att hon är något, någon.
Hon som går med huvudet högt och inte tar nån skit.
Vem är hon som ger svar på tal och aldrig är tyst.
Hon som alltid är glad.
Vem är hon och varför måste hon vara så förbannat positiv.

Hej! Hallå! Ursäkta det är jag!
Jag är något och någon, Jag är mig själv.
Det är det bästa som finns, att vara sig själv, att trivas med sin person.
Jag älskar mig och är glad att jag existerar, att jag är den jag är.
Varför gå med huvudet böjt när man kan hålla det högt?
Varför vara tyst när man kan prata?
Jag är inte alltid glad men jag omger mig med människor som gör mig glad.
Och jag väljer att vara glad.
Och varför skulle jag vilja vara negativ när det är så mycket bättre att vara positiv?

Jag väljer mitt liv och personerna i det.
Och jag väljer att vara den jag är.




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-01 02:44



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Tycker Du gör rätt, om Du fortsätter, låta ord flyga ur Dig. Vanligtvis leder orden vidare i livet.
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP