Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en dikt som gav mig lite hopp om oss (med betoning på lite)


Kanske

Kanske kan det
finnas hopp
på något sätt
nu när saker ställts
så på sin spets?

Kanske är det vi
som jag först trodde
vi som är ämnade
för varann ändå?

Jag vågar inte hoppas
men vet så väl
hur rätt det
en gång kändes
innan allt blev fel.

Det du gjort,
lögner som varit
kanske kan
även du lära

nu när du har
allt att förlora?

Kanske kan det
finnas hopp
på något sätt
nu när saker ställts
så på sin spets




Fri vers av Magica VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-01 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP