Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gäller att se det komiska i situationen, som flickan sa ;)


Så bra :)

Om jag är ett hopplöst fall
Så finns det ju stort hopp
Ty då kan jag ju inte falla
(såvida jag inte snubblar då förstås)




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-01 23:31



Bookmark and Share


  Sokrates
Vi lever alla (förhoppningsvis) på hoppet...
även om vi inte hoppar fram genom livet varje dag.
kram
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP