Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirringen

När förvirringen tar fart är det en ny start ?

jag kan inte förstå varför jag känner mig så
allt bara snurrar och står still på samma gång

tankar kommer och går vad ska jag känna vad ska jag inte känna?
vad är rätt vad är fel ?
jag kan inte förstå jag kan inte förstå

allt i livet är som sand som tankar som bara rinner genom ett timglas vad är det som är fel vad är fel ?


osäkerheten kommer och går...




Fri vers av Son av solen
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-09 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Son av solen
Son av solen