Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Så mycket tårar så mycket svek livet är inte en lek

så mycket rek det är somliga dar som man inte ser man bara blundar inte ser
man bara ler för saker man inte ser
tanken som rinner ur ditt huvud likt vattnet i kranen
du skulle berättat din tanke du hade när du hade den i huvudet innan den rann ut

innan livet drar mot sitt slut innan sista draget innan sista kortet är lagt innan
sista ordet är sagt

jag ska lyssna till din tanke försöka förstå ändå
då har jag försökt att förstå din gåta
du ska inte gråta
jag lyssnar gärna till dina tårar ditt svek livet är ingen lek
jag vet jag vet att livet inte är någon lek
livet är ofta ett svek jag vet
jag ska trösta ditt hjärta lyssna å förstå vaga dig varm å lugn känn dig inte tung




Fri vers av Son av solen
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-09 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Son av solen
Son av solen