Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egentligen inledningen till berättelse jag skriver på.


Vissa människor är födda för att skriva.

Vissa människor är födda för att skriva.
För att syssla med ord, leka med dom skapa.
Vissa inbillar sig att dom är ämnade för att beskriva världen i ord.
Vissa har aldrig tänkt tanke att utrycka sig i skrift.
Andra förstår inte sin talang, och vissa överskattar den.

Jag vet inte vilken grupp jag tillhör.
Men jag vet att jag trivs med att skriva.
Jag beundrar ord och vad dom kan åstadkomma.




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-01-23 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson