Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och min kära vän Sofia tyckte vi skulle skriva något tillsammans. Den ena skriver en mening eller liknande och lämnar sedan över till den andra och så fortsätter man. Vi hade skrivit betydligt mer när Sofia råkade stänga av datorn, men detta är vad so


Dialog

Blågröna ögon
Med tårar av spyor, rinnande ner för kinderna
Det känns tomt
Jag är delad
Mitt i tu, tvärs över och på mitten
Lemlästad likt en dålig amerikans skräckfilm
Patetisk livet är
När
Vi blir likgiltiga till våra känslor
Instängda i en tavla
Med ram
Av bladguld och uppblåsbara kondomer
Retro
Rent utav hetro?
Allt, allt utom homo, men jag är inte fobisk,
jag lovar
fast ändå
det är ju knappast normalt
normalt, onormalt, paranormalt, hyperaktivnormalt
Vem är du vem är jag
Levande charader
Schlager madonnor sitter inne för fortkörning
Halleluja carola! du är inte kristligt instabil, bara insane
Men vem är inte det?
Nu när kärlek kan köpas för pengar
Och lycka säljas på blocket.se?
Vi smutskastar korsfästningen med våra nyupptäckta, fasansfullt intressanta synder
För låt den som inte syndat döma





Fri vers av Amalia Santesson
Läst 454 gånger
Publicerad 2007-04-26 20:46



Bookmark and Share


  Sofiapoema
haha, jag har värsta ångest över att jag stängde av datan XD
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson