Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingslag i februari

kom och knacka
på min nya dörr
där finns inge skrik
långt ifrån
astma och panik

jag bor högt
7 trappors gång
och jag kan se
hela världen
från min balkong


med brutna vingar
tar duva
sina första vingslag






Fri vers av Duva
Läst 801 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-25 16:59



Bookmark and Share


  murvel
underbar älskar speciellt
jag bor högt
7 trappors gång
och jag kan se
hela världen
från min balkong
visar att duvan har en helt ny värld framför sina fötter
underbart att duvan flyger igen
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Duva
Duva