Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H

Han är ett H
min hemlighet
herr HUNK

bara för honom

mitt smeknamn
min smekning

en bokstav
ett namn

en lekfull retning

tänk att jag först inte såg
det uppenbara och förutsägbara
.. H är en stege

jag klättrar ju
jag vågar ju
tack vare honom
min Hunk

ja Ja JA
jag kan, jag vill och ja, såklart jag ska

tills jag slutligen bokstaven når, fångar och får





Fri vers av e.m.m
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-02 11:15



Bookmark and Share


    MaryMo
hihi! Så finurligt! Ett H som i en stege att ta sig upp med! Jag har en krok jag... :)
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

e.m.m