Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En nonsenstext utan vare sig rim eller reson....


En skruv lös


Hugga i sten
& stämma bäckar

tämja fyra vilda hästar
och en gul hund

samtidigt
ha handen på hjärtat
utan att falla raklång

i allra högsta grad,
mycket svårt!

sopa upp svårmod
hälla i kuvert
och sedan posta till landet Långtborta

Klokt!

hoppetossa
och skriva noncenspoesi

Tokskönt!

lukta på en grön gran Wounderbaum
när skogen inte syns för alla fåglar

Pippidårigt!

skruva fast lösa huvudskruvar
men inte tills det tar stopp

javisst!

men aldrig simma med hammarhajar.

det finns trots allt gränser!




Övriga genrer av _Mian_
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-01-25 22:06



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
*ler* Vackert, vilket flyt. I nonsens finns sanningar, fler än man tror. Snyggt, och mjukt skrivet.
2006-02-01

  noname_realmind
Härliga lösa skruvar!! ((:
Tokbra! (Simma med hammarhajar
- ja där går gränsen... :)
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_