Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsegångnas möte

Här tar stigen slut.
Några steg till och jag är vilse.
Hur ska jag nu kunna finna dig?
Men du är ju redan i fågelsången
och i solen som spelar mellan löven.
Vänta, snart är jag där också...




Fri vers av Nitram P
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-07 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P