Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapa (Creating)

för somliga S*kapa, för andra *Kapa.

Vi bildar samhället!
Med bärande koncept.
Den som har ett job att gå till.
Vad ´för dig borde skrivas, terapi, för hen blir printad det job;

Vi bygger samhället på eurpe vis;







Bunden vers (Limerick) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-20 14:51



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Eller med en hand ger och den andra tar tillbacka.
2012-03-21

    ej medlem längre
Jo, så är det väll andra tar andra ger :)
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP