Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Iran arresterade 285 personer ett satanistiskt nätverk .

Iranska myndigheter arresterade 35 personer under en razzia riktad mot en "samling av ett satanistiskt nätverk" i Khuzestan-provinsen, i sydvästra Iran, rapporterade lokala medier på lördagen. Var det hände och vad som hittades på platsen.
Razzian ägde rum efter att polisen "identifierat platsen" för mötet, som innehöll "sataniska tecken och symboler, alkohol och droger", enligt Irans nyhetsbyrå Isna.

Totalt greps "31 män och fyra kvinnor närvarande på platsen" och överlämnades till de rättsliga myndigheterna, rapporterade Isna, med hänvisning till Ruhollah Yaarizadeh, polischefen i staden Dezful i Khuzestan.
I allmänhet likställer iranska myndigheter rockmusikkonserter, särskilt hårdrock, som är förbjudna i den islamiska republiken, med sataniska ceremonier. Alkoholkonsumtion är också strängt förbjudet i detta muslimska land.
År 2007 arresterade polisen omkring 230 personer som deltog i en illegal rockkonsert nära Teheran och anklagade dem för att tillhöra en grupp Satansdyrkare.

I mitten av maj grep polisen över 250 personer, inklusive tre européer, väster om huvudstaden Teheran, av liknande skäl.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-06-01 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP