Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
prayer can be a powerful way to start and end our days. It’s like unlocking the day in the morning and securing it at night.


I feel safe through a prayer.

 Morning Key

In dawn’s embrace, the key we find, To unlock the day, our hearts unwind. With whispered hopes and dreams anew, Morning prayers ignite skies of blue.

 Evening Lock

As twilight falls, the lock we turn, Securing memories, lessons learned. The stars above, our silent guide, Evening prayers in shadows hide.

May your mornings be bright with hope, and your evenings serene with gratitude.

                                                           ***

bön kan vara ett kraftfullt sätt att börja och avsluta våra dagar. Det är som att låsa upp dagen på morgonen och säkra den på natten.


Jag känner mig trygg genom en bön.
Morgon nyckel

I gryningens famn, nyckeln vi hittar, För att låsa upp dagen, varva ner våra hjärtan. Med viskade förhoppningar och nya drömmar tänder morgonböner en blå himmel.

Kvällslås

När skymningen faller, låset vi vänder, Säkra minnen, lärdomar. Stjärnorna ovan, vår tysta guide, Kvällsböner i skuggor gömmer sig.

Må dina morgnar vara ljusa av hopp och dina kvällar fridfulla av tacksamhet.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-06-26 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP