Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kraftfull och berörande dikt Den fångar den smärta och förtvivlan som människor i ockuperade områden upplever. Att binda stenar på magen som en symbol för hunger och lidande.


En fredagsgryningsreflektioner.

 

En fredagsgryningsreflektioner.
I ett ockuperat land Vilket oförlåtligt brott!
I Gaza binder människor stenar på magen på grund av svår hunger orsakad av den israeliska ockupationen.
Gud kommer inte att förlåta, Gud fruktar människor också.
Förbannelse ärvs

Försök att inte äta idag och då kommer du att inse att världen är på fel väg och den framtida generationen har en skuld och en förbannelse över sig.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-06-28 05:04



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Thanks for the additional information, as we are poets.se MAKE LOVE NOT WAR
2024-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Exakt vilket land är det som är ockuperat?
Hela palestinamyten bygger på en lögn.

2024-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Hamas är giriga.
En av deras högsta ledare sitter i Qatar och lever på den qatariska statens bekostnad.
För att bara nämna ett exempel.
Svin är de allesammans. Svin. Precis som Hitlers nazister.
2024-06-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag börjar hålla med Einstein: tre stora krafter kommer att dominera världen – dumhet, rädsla och girighet.
ja, jag vet att det finns andra nationaliteter som inte kan motivera vilken etnicitet de kommer ifrån och som inte har rätt att få mat enligt Hamas lagar.
2024-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Det där är nonsens och lögner från Hamas.
Experter har uttalat sig och sagt, att de matleveranser som når Gaza är MER än nog.
Problemet är att Hamas lägger beslag på maten för egen räkning.
Lita aldrig på de där Satans svinen!
2024-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP