Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Robinia år 2024 finns på instinktlistan tema: invasive arter.


Min favoritparfym är robinia /hur nås jag

Bärnsten/Kåda | Gents

Min favoritparfym är "robinia" traditionella invasiva växter blommor som biet gör honung av, näringsterapeuters teer och mormödrar brukade panera, eller göra mjöl på dem bröd till oss barn för att göra oss till vegetarianer och för att mjuka upp våra stämband så rösten blir av näktergala inte kyrkogårdarnas kraksande korpar i flok.
Robinia är år 2024 finns på instinktlistan.
I mitt skrivbord har jag en tavla med alla de där skyltarna som förtjänar att synas när ögat knackar in där, så jag trycker årligen på "majblommor" som är i alla färger på rad, igår gick det in i den öppna fönster på bredgavel för ventilation en liten humla nästan nyfödd, kom och satt sig på min hand och sedan flög direkt på plastpopcornen majblommor , sedan igår hatar jag alla plastblommor, gör du inte samma sak i konstgjorda städer utan naturens saft bara former som gillar att lura ögat och bildas för handel som snön vid jul eller påsk. Vad synd att vara politiker och representera naturen när man i verkligheten förstör den genom att klippa ner till sista gräsvrån innan sommarsolståndet så att tjejerna inte har något att lägga under kudden för kärlekens fantasi.
Många människor letar efter en unik upplevelse, kreativ sommarkärlek,
Jag letar efter en personlig parfym,
speciellt eftersom jag får inbjudningar från samhällets avskum till prinsar och kungar, men jag föredrar att leva mitt liv som tjuren Ferdinand och säga att de inte har råd med priset på min parfym.
Människor utvärderas konstigt nog inte längre enligt artighetsformler, utan enligt att de är uthyrda som accesoarer till olika märke företag vars produkter de bär och annonserar för att berika sig själva, människor som utarmar dem svindlande och anses vara dumma att de måste ersätta dem med AI-maskiner https://nosworkshop.se/pages/workshop?fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMAABHZO8CqBXaZerCcArDeBjhog4bsFb4ARz9wvIL-BEtmPXi2dvXWnYPPtmdw_aem_ZvsmM0x4V8HZ15asuvh4lw

 




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-06-28 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP