Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det vanliga skämtet=the practical joke


Sommarsuget efter infantil barnslig lek på ämnet: säkerhet!

Obs: (det finns en praktisk anledning bland efterblivna människor att lämna information "the practical joke" och meddelanden om rädsla och terror i samhället, även i Stockholm) Vårdgivare och anhöriga, snälla, lätta inte bördan av vårdarbete genom att lägga bördan på samhället, vilket gör det svårare att fungera inom området för Internet och sociala nätverk)

 

"Bomblarmet vid Justitiepalatset i Ploiesti. Pyroteknikerna ingrep

pyroteknik
Det är bomblarm vid Justitiepalatset i Ploiesti. Pyroteknikerna från Prahova Special Actions Service ingrep på platsen.


Myndigheterna underrättades via 112 av en person som rapporterade att han hörde två medborgare som befann sig på en buss, medan de pratade med varandra på ryska, om placeringen av en bomb i Justitiepalatset på Gheorghe Doja Street, Prahov. Observatörernas rapporter.

"Den 27 juni i år larmades poliserna vid Ploie?tis kommunala polis, genom att ringa 112, om att en bomb skulle placeras vid en offentlig institution. Pyroteknikerna från Prahova Special Actions Service gick till platsen. De är verifierade. just nu uppnått", sa IPJ Prahova.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-06-27 11:56



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Rättsliga källor förklarade, på lördagen, för News.ro, att mannen från Ilfof inte kunde ge en konkret anledning till varför han ringde det samtalet, polisen försöker fortfarande fastställa vad som fick manen bara att larma myndigheterna.

Att falsklarm specialiserade interventionsorgan bestraffas med böter från 2 000 lei till 4 000 lei eller tillhandahållande av 200 till 400 timmars samhällstjänst. Att begå brottet på nytt inom ett år från det att påföljden har tillämpats bestraffas med böter från 4 000 lei till 8 000 lei eller med utförande av 400 timmar till 800 timmars samhällstjänst.
2024-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP