Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkt

Tatuera bort
min ångest




Fri vers av Magica VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-29 02:59



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag tänker på all samlad ångest som finns i samhället, på grund av dumhet, ignorans och oförmåga till empati. All jävla skit som pådyvlas människor; alla lögner från de som styr på olika nivåer; fucking stupida fega byråkrater som inte vågar tänka själva utan bara gör som de blir tillsagda.

Vi har genom ångest, rädsla och främlingsfientlighet, fått ett samhälle där människor mår dåligt och blir sjuka av ett liv som vi inte är gjorda för; ett liv i stress och press - utan något hopp någonstans. Om man skulle vara så rasande varje dag, som man känner sig emellanåt, skulle det sluta med hjärtinfarkt eller stroke. Och ambulansen...? Har vi råd att ha några som hinner fram? Eller kostar det för mycket...? Kostar VI för mycket?
2012-03-29

    lory
stark känsla o längtan ....i så få rader...
2012-03-29

    ej medlem längre
Ha ha Den där känslan känner jag igen också.Det är omvårdnaden och berörandet man fikar efter,jag var hos tandhygienisten häromdan,tog tandsten,det var så otroligt skönt att sitta /ligga i den där besöksstolen så jag höll på att somna även när hon påtade som mest i käften.På fängelserna är det vanligt att tatuera sig,jaf läste Grundbulten av Kennet Ahl/lasse Strömstedt,han beskrev fint denna känsla,de var tatuerade från topp till tå,de sloh ihjäl ångest och tid genom att tatuera sig.
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP