Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mars


Långväga vindar
drar utan mål
genom träden.
De torra fjolårslöven
singlar sig fram
över marken
likt vårens första fjärilar.
Du skyndar förbi
genom årstiden
mot skogens hjärta
för att möta din saga.
Längst därinne
väntar en glänta
med sommarfamn.




Fri vers av Nitram P
Läst 202 gånger
Publicerad 2012-03-29 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P