Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggtonade örnblickar

Skuggtonade örnblickar
genom horisonten
ser jag vaggande gamar
besudlade av sin egen aptit

Örnarna skrattar
far med sina kroppar
snuddandes vattenytan
där de synes skymta något

Kanske bäddar de
för något örngott?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-11 01:32



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Snyggt, med en kul "knorr" på slutet...
2012-04-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag tror, du bygger här en Sonet i Italiensk stil oktav och två sextetten,intiulerad
"Skuggtunade örnblickar" mycket poetrisk och samtidig filosofisk. Vacker…
2012-04-11

  LassO
vem vet, som man bäddar... så
2012-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP