Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläktande vind

En iskall vind
tar sig in genom rummet
får hjärtat att fläkta
ångesten att strama
men kännas mindre
Inte en varm vind
utan en kall




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-15 02:48



Bookmark and Share


  fillatelli
Kom någon hem? Har någon gått?
Obekvämt strykande från promilleland?
Ensamhetens tysta tjut.

Eller är det bara ett fönster på glänt?

Snyggt skrivet, ångestfyllt och flertydigt.
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP