Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevare

Jag är en av de som
har haft lite smuts
under naglarna
ni vet en sån där som levt

Jag är en av de
som tog steget
och bröt upp från allt

För mig betyder blodsband
ingenting
Jag väljer de få med omsorg
kapar, väljer, kapar, väljer

Varför stör ni er på det?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-18 23:59



Bookmark and Share


  LassO
vem stör sej och, varför bry sej om, det? Om de nu är "real"... Å andra sidan kan de va kul ibland, när folk stör sej på saker ;=)
2012-04-19

  LenaJohansson VIP
stör mig ej...bra dikt
2012-04-19

    Solaris
För att det gör ont att bil kapad, måhända?
2012-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP