Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens bragd

Följde floden idag, mitt sinne ville korsa det iskalla hotande vattnet.

Jag sökte långa vägar efter en övergång

men förgäves.

Men orden: "ge upp" vägrade infinna sig.

Med hjälp av en planka trotsade jag forsens gap

Och med mod sade jag: "du skall icke få bli mitt stopp."




Fri vers av Zac Fransson
Läst 142 gånger
Publicerad 2012-04-22 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zac Fransson
Zac Fransson