Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets flod

Som en källa
ett ursprung

porlande
lekfull

växer
breder ut sig

tar för sig
dränker allt

för att slutligen
sakta suddas ut

med alla sina krav
i oändlighetens hav




Fri vers av Pulvermos
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-05 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos