Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korta möten för säkerhets skull

Tillvarons trivialiter
flosklerna
som byts
som om de betyder

rädslan för bottnarna
djupet
det verkliga
förbrukar bränslet

tanken töms
ekar tomt
alla bär paraplyer
skyddsvästar och sele

som om det naturliga är rädslan

att visa vem man är




Fri vers av Pulvermos
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-06 21:54



Bookmark and Share


  Saring
Precis så.
2012-05-15

  lodjuret/seglare VIP
Bra språk och ordbehandling
finkänsligt, kortfattat, snyggt
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos