Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskt, lögn

Om jag inte berättar för folk hur jag mår, blir det inte verklighet va?
Om ingen vet, existerar inte problemet?
Ibland känns det bra att ljuga för sig själv.
Om det bara gick att göra i all evighet skulle jag vara lycklig.




Fri vers av Själsfrånvaro
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-09 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själsfrånvaro