Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R.I.P Klara 110611


Jag hoppas min sorg dör i natt

Jag har försökt i mörkret
Att glömma oss
Men förgäves

Letat i tomheten efter ljuset

Men ljuset kom från den mörka solen
Och sorgen kommer från mitt hjärta
När tar den slut?

Gråtande har jag skrikigt ut min smärta men sorgen består

Jag väntar på att livet ska bli bättre

Jag hoppas min sorg dör i natt
Ingen vinter kan vara för evigt
Årstiderna kommer och går
Snart kommer solljuset att lysa på mitt liv igen

Så låt det förflutna nu brinna ner i lågor
Jag har varit inlåst i ett fängelse, i en värld med sorg och smärta

På kanten av min undergång har jag rest mig
Fortfarande lider jag i mörkret med drömmar om ett liv med dig

Jag vill inte somna, så jag ligger vaken och förbannar den uppgående solen
och att natten är så lång och att mitt hjärta gråter

Det är jobbigt att inse sanningen
Sanningen att sorgen kommer alltid att finnas där, som saknaden efter dig

Jag kommer aldrig att glömma

Klara jag kommer aldrig…

Dig glömma

Jag hoppas bara min sorg dör nästa natt




Fri vers av The Chosen One
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-11 01:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt förmedlat...sorgen efter ngn finns alltid kvar...men på ngt sätt lär man sig leva med att
personen är borta....hoppas du mår lite bättre nu...
Kram.
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

The Chosen One
The Chosen One

Mina favoriter
Pappas dikt till mig