Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amor

Så hett
befriande
förlösande

att älska
fritt
levande

våga vara
ge
och få

så varför är vi så rädda




Fri vers av Pulvermos
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-18 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos