Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som dimma ser jag klart

De älskade
älskar
kommer att älska

men räds
känslan
och dess ansvar

så de drömmer
längtar
flyr

stannar kvar
uppehåller sig
hittar ursäkter

men kärleken
är
och måste vara

den de känner
just nu
den skrämmande

han på sitt håll
hon från ett annat
mot samma mål

men aldrig
vågar de säga
till varandra

det de är

så lögnen
blir tystnad
i evighet

sjung ut
vackra fågel
ge dig hän

sjung högt
du stolta örn
på svävande vingar

smält samman
dela känslorna
inte bara drömmarna

innan ni vaknar
till vardagen
igen




Fri vers av Pulvermos
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-26 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos