Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir ändå vi till slut

De tycker mycket
om oss, men min älskade
vän - låt dem skrika






Bunden vers (Haiku) av På andra sidan livet
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-28 10:22



Bookmark and Share


  träsnidaren
Ibland behövs inte mer ord. Tolkar en känsla av utanförskap i texten och att acceptera sig själv som en avvikande människa. Mycket bra!
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

På andra sidan livet