Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften

Jag minns hur trött jag var
Att jag sprang in i din blomma
Lukten av pollen kittlade på min tunga
Allting vred sig och ställde aromer på min tomhet
Det var innan allt vissnade,
innan vår essens lades åt sidan

Men jag minns doften,
hur den härjade,
hur den bredde ut sig i min




Fri vers av J-H Andersson
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-31 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som föder känslor att läsa.
2012-05-31

  cookiedough
Oj, mkin hals började klia av dina målande beskrivningar av pollen! I övrigt fin text.
2012-05-31

  Sanningsägaren VIP
bugar och tackar för att du delar med dig av dina underbara ord
*bokmärker*
2012-05-31

  Sanningsägaren VIP
och slutet som sagt
helt underbart
2012-05-31

  Sanningsägaren VIP
väldigt vacker dikt
ordlöst vacker

ett stycke får jag inte samma flyt i dock:

Det var innan allt vissnade och placerade kalla stålstänger i min sängplats

eller den sista halvan:

"och placerade kalla stålstänger i min sängplats"

jag får inte ihop det med resten
2012-05-31

  Casbah* VIP
en mycket bra text, finns något i den som får en mållös - och slutet som bara är.
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

J-H Andersson
J-H Andersson