Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en stor och en liten


barndomsblues

Jag sa
mamma,

jag har lagt bitar av äggskal i din frukost
längst ner i skålen,
under sockret kanelen och filen,

i morteln har jag krossat dem
du ska få starka naglar och glansigt hår
jag tror det blir bra då.

Du sa
hjärtat,

vi ska slänga våra pengar
de räcker ändå inte
och vi behöver inte fler räkningar,

jag kan koka kärlek på spikar
och din syster tycker så mycket om oss
jag tror det blir bra så.




Fri vers av emmy.lou
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-08 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmy.lou