Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag erkänner att få saker gör mig numer så upprörd som att förstå att någon tillhör ondskans vidriga falang.


Där allt återstår

Hör dess klagan
de fasligt svultna
med överflödets flod
i sina ådror

hur de besvärjer
de olika
annorlunda
de opassande

för att stärka
hålla ihop
förbli
de förstenande

Folkpartister
Nya Moderater
påstått Kristna
Sverige Demokrater

ett sammelsurium
av rädslans pack
de ogina
de som saknar




Fri vers av Pulvermos
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-13 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos