Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske visste han allt redan då för tusentals år sedan om vad vi måste göra men tillåt mig tvivla på att någon idag talar i hans syfte eller namn


Kärlekens innersta väsen

Att älska
mer än annat

är att våga
vara
sig själv

men hur vara det
om man följer
någon annans väg

så stäng boken
lyss ej på andras tal

om vart du
måste gå




Fri vers av Pulvermos
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-14 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos