Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min dotter


en dikt till pappas hjärta

kärleken från dig så rar å söt orörd odömd å liten
men så vacker ovilkorlig kärlek du ger din mamma och din pappa
för att dina föräldrar fostrat dig det är den kärlek som nu kommer tillbaka
tack min dotter för att du gör din pappas liv värt att leva!




Fri vers av Son av solen
Läst 519 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-06-18 02:50



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Innerligt kärleksfullt och vackert!
2012-06-23

  ULJO
Verkligen berörande ord
2012-06-23

  Eva Langrath VIP
Kärleksfulla ord
2012-06-22

  Maiah VIP
Barn är livets gåva... fint diktat
2012-06-22

  ResenärGenomLivet
Vad vore vi utan våra barn. Sååå fint skrivet.
2012-06-21

    Birgersdotter VIP
Så kärleksfull
2012-06-21

  Ninananonia VIP
En sån varm dikt ...
2012-06-20

  M.A.J.R
Verkligen fint !
2012-06-18

  mare VIP
Vackert om kärleken
2012-06-18

    Eona
Innerligen
berörande
vacker
tack för du delar
med dig av denna kärlek
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Son av solen
Son av solen