Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack vare Dig

Gör det något
att jag inte är
som alla andra?

(Eller i alla
fall inte er.)

Gör det er något
att jag nu lever
mitt eget liv.

(Jag har tagit
tillbaka kontrollen)

Jag har slutat låta
hjärtat spilla sin
känslor över armarna.

(Du kanske inte vet,
men där är ärr.)

Jag är starkare nu.
livet har tagit en
positiv vändning.

(Jag lever, titta
Jag lever.)

Tack vare dig,
älskling.

Tack vare dig.




Fri vers av Siera
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-02-09 19:52



Bookmark and Share


  Wretling
Kärlek är så vackert :)
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Siera