Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konstnärspar


vernissage

likt en instängd fjäril fladdrar kvinnan runt
"se på mig, se mina verk, se,se, se..."

trots dubbelslipade glasögon
når inte bilderna fram

likt ett lugnt flytande skepp rör sig mannen
en lugn stämma låter som vågor på ett stilla hav

stängda sinnen öppnar sig mot bildernas budskap




Fri vers (Prosapoesi) av ew
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-19 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ew