Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om vi alltid har varit

Det är inte kallt men mot kväll denna söndag
några dagar från midsommar skakar jag lite här
vid mitt torg
Jag tog en tur på min svarta, vackra
Du saknades vid min sida, ditt sköna ordflöde,
din entusiasm
Det är inte lika fullständigt att trampa själv
Det känns som vi alltid varit, trots att jag begagnat
många cyklar innan du satt på din första trehjuling
Varje liten sak kommer att bli bra
Varför oroa sig?
Nu, en paus, en öl på Stadsparkscaféet, där jag och
två andra gubbar, jag skriver, de två andra också,
sitter och längtar
Vi vilar på stol vid bord så långt ifrån varandra,
vi kommer aldrig byta ord
Det hade jag velat prata om, med dig
Även kråkfåglarna verkar vilsna, inga smulor
från de små barn som äter mat med hela kroppen
Vad gör du, är det än kalas för din mamma?
Nu ringde min son, han och dottern är i sitt
varannanveckahem nu, så jag ska trampa hem
till vår Hjortgata




Fri vers av Cavlanche
Läst 282 gånger
Publicerad 2012-06-20 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cavlanche