Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskmåsar

Jag vet inte så värst mycke
om fiskmåsar
men jag tror att dom har
jättemycke synpunkter




Fri vers av stenhur
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-24 13:56



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Haha - skrattade högt åt denna gäckande och stilistiskt högklassiga pärla!
2012-07-06

  walborg
Roligt - de har säkert god syn för de dyker upp mitt i STockholm så fort det ligger minsta lilla ätbart någonstans.
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur