Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbarnet som glömdes bort


Vinden susar utanför mitt fönster medans jag sitter och minns
blickar tillbaka till något som inte längre finns

jag var inne i din lägenhet och det luktade som förr
jag visste det nog innan jag hann öppna din dörr

alkohol doften river och bränner i mig
men det är försent jag kan inte rädda dig

tittar på bilder ifrån när vi var små
och jag minns allt för väl, hur det var då

hur du bara visade kärlek med en burk i hand
drömde dig iväg till dina föräldrar i fjärran land

jag fick en kram igår och jag kan inte minnas när jag fick det sist
kanske inte är så konstigt efter alla du har älskat och sedan misst

Jag vill bara glömma all missär
jag ska här ifrån, jag svär!

Men det känns inte rätt att lämna dig ensam i det mörka och tysta
Om du bara kan prata med mig skulle jag lyssna

kan du förstå att det är min pappa jag talar om
är rädd för den dagen jag kanske inte längre älskar honom

Mamma och pappa de var så kära
men kärlek håller inte det har jag fått lära

att älska våldsamt det gör att lågan snabbt brinner ut
vad gör man när kärleken plötsligt tar slut?

Nu sitter jag här, kärleksbarnet du glömde bort
jag antar att det är så med ung kärlek
man älskar snabbt, man älskar kort




Bunden vers av SvartPoesi
Läst 453 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-29 16:32



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Naket, sorgligt,modigt och vackert.
"jag antar att det är så med ung kärlek
man älskar snabbt, man älskar kort"
Älskar den raden.
Gillar. Mycket.
2015-10-09

  M.A.J.R
Djup med varje ord du uttrycker. Känner medkänsla i dessa rader.
"man älskar snabbt, man älskar kort" Unik avslutning.
2012-10-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark, gripande, samt berörandes
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi