Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fågelburen avdelning F


Fågelburen

Vi är som vingklippta fåglar, vi sitter alla i en bur
Vi vill flyga men vet inte hur
Vi känner vinden, lyfter vingarna för att fly
Men inget händer ty själen är tung som bly
Hopplöst tittar vi på medens dagarna flyter förbi
Snälla herr ångest öppna min dörr jag vill vara fri
Som små fåglar i en bur längtar ut
Lever vi med evigt lidande utan slut




Bunden vers (Rim) av SvartPoesi
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-09 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi